Η Εταιρία

Η οικογενειακή εταιρία ιδρύθηκε το 1957 από τον Κωνσταντίνο Μαμουτζή, τον οποίο διαδέχτηκε ο υιός του Ιωάννης Μαμουτζής και πλέον και η τρίτη γενιά διαχειρίζεται την επιχείρηση.

Δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, τυποποίηση και επεξεργασία όλων των ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο διανομής.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία ωμών ή επεξεργασμένων ξηρών καρπών , αποξηραμένων φρούτων , σνακ, δημητριακών και μπαχαρικών, κυρίως από τον ελληνικό χώρο αλλά κ από επιλεγμένα σημεία του κόσμου, ικανοποιώντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.

Σκοπός μας, είναι να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία θρεπτικών, ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων στους πελάτες μας, διατηρώντας παράλληλα την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας-τιμής, καθώς και να ενημερώνουμε τούς καταναλωτές για τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων αυτών, για την ποσότητα που πρέπει να καταναλώνονται και για τις συνθήκες συντήρησής τους.

 

Οι Εγκαταστάσεις μας

mamoutzis

 

Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης βρίσκονται στο 5ο χλμ Νάουσας-Σ.Σταθμού Νάουσας. Παρέχουν γραμμές παραγωγής και επεξεργασίας ξηρών καρπών, αυτοματοποιημένες συσκευαστικές μηχανές, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

 

mamoutzis egkatastaseis

 

Διαθέτει χώρους αποθήκευσης , ψυκτικούς θαλάμους για την κατάλληλη συντήρηση και αποθήκευση των προϊόντων και σύγχρονα υλικά συσκευασίας προηγμένης τεχνολογίας συμβατά με τις οδηγίες της Ε.Ε περί ασφάλειας τροφίμων. Παράλληλα λειτουργεί και κατάστημα λιανικής πώλησης στο κέντρο της Νάουσας.

 

Μαμουτζής

 

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1957 απο τον Κωνσταντίνο Μαμουτζή και πλέον και η τρίτη γενιά διαχειρίζεται την επιχείρηση.

Δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, τυποποίηση και εμπορία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, διαθέτοντας ενα ευρύ δίκτυο διανομής.

Ποικιλία

 
Διαθέτει μεγάλη ποικιλία ωμών ή επεξεργασμένων ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων , ικανοποιώντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.

Οι Εγκαταστάσεις


Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης παρέχουν γραμμές παραγωγής και επεξεργασίας ξηρών καρπών, αυτοματοποιημένες συσκευαστικές μηχανές, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, σύγχρονους χώρους αποθήκευσης και σύγχρονα υλικά συσκυασίας προηγμένης τεχνολογίας συμβατά με τις οδηγίες της Ε.Ε περί ασφάλειας τροφίμων.

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +30 23320 28949
  Βενιζέλου 20 - Νάουσα
  +30 23320 42990
  +30 23320 42990
  5ο χλμ Νάουσας-Σ.Σ. Νάουσας

Ακολουθείστε μας